Hej og velkommen. 

Jeg hedder Louise, og er 24 år gammel. Altså er jeg en voksen spiller. Jeg har spillet Howrse længe nu efterhånden, og har af flere omgange haft top elite avl. Mine første partnere var dengang Chrisser90 og Pelou, hvor vi avlede FT. Senere indgik Godess og jeg et samarbejde, hvor vi avlede AT og Frieser. Jeg havde så en mindre pause, men er nu tilbage på toppen igen. Nu arbejder jeg primært sammen med BitteGaunby, og sidder med FT og Frieser toppen. 

Det var lidt om mig, og mit "Howrse-liv", jeg vil gerne bede dig om at læse hele mit layout igennem, før du sener en PB. På forhånd tak, og hav en dejlig dag. 
FTerne har altid været min ynglingsrace at avle her på Howrse, det er også derfor jeg gang på gang er vendt tilbage til dem. Min første selvstændige avl var FT og med avlsnavnet Dalliance, jeg lagde avlen på hylden da jeg var så heldig at komme med i top FT avl sammen med Chrisser og Pelou. Godt halvandet år senere, sidder jeg igen med FT avlen, og denne gang toppen. Jeg overtog den fra BitteGaunby, og jeg har selvfølgelig taget mit gamle avlsnavn, Dalliance tilbage. Og en lille ekstra info, så betyder Dalliance "A briefe love affair" på engelsk. 


Vil lige starte med at sige: 

Jeg sælger ikke bedækninger eller avlsdygtige heste fra min topavl.

Så burde den vist være ude af verden. Men jeg laver til gengæld  eliteføl, som sælges når de er 1 år og 6 mrd. som vallakker. Skriv en PB for at køre nærmere. 

Desuden skal det siges at der kun sælges heste, som allerede er sat til salg!

Jeg søger: 

Nyx pakke:2 pas
Gyldne æbler: 1 pas for 2 stk.
Harmonipakke: 1 pas 
Jeg har ridecentret Jump Horse, og det ligger pt. i top 10, med 59 i ridetimer og +9 i bonus. Jeg tager gerne imod eliteføl hvis disse krav overholdes:

- Hesten skal færdigtrænes inden opdateringen 
- Hesten skal have 100 % Helbred 
- Hesten skal overstige 450 i dressur 

Skriv PB for nærmere aftaler 
Jeg tror ikke der er så frygteligt meget at sige mere end hvad jeg har skrevet i overstående bokse. Jeg acceptere altid venneanmodninger, og søger ofte gode bluppere og passere til mine AP heste. Du er altid velkommen til at skrive en besked, dog besvares PBer med spørgsmål som er besvaret i overstående bokse, ikke. 

Jeg tager også gerne imod arbejde ved andre. Dog kun træning og aldring af eliter. Fuld træning koster 3 pas og aldring koster 1 pas. 

Tak fordi du læste med, og god dag.